Selecteer een pagina

✨Bevrijd jezelf van de beperking die autisme heet ✨

Hoe zou het zijn om je nooit meer beperkt te voelen?
Om te weten dat er alleen maar mogelijkheden zijn en kansen?

Bij de Wake Up Call ontdek je een oneindig ruime werkelijkheid achter je autisme.
Als je durft, en als je verlangt om verder te kijken dan de beperking.

Deze cursus is een Wake Up Call

Jij bent méér dan je brein. Op een diepere laag draait alles om bewustzijn. En werken dingen heel anders dan je gewend bent en dan je tot nu toe geloofd hebt. Niets is namelijk wat het lijkt, en niets staat op zichzelf. Dat heb ik de afgelopen jaren ook ontdekt. Ik ben gaan zien hoe de dingen echt werken en ben dit op mijn eigen leven gaan toepassen.

Het is niets zweverigs, het is allemaal verklaarbaar en bovendien: het werkt! Maar ik begrijp ook dat anderen er niks van begrijpen. Maar er is iets in jou dat je vertelt dat er méér mogelijk is, anders was je hier niet.

Als je niet begrijpt hoe het zit is dat niet erg. Ook als je uitgeput bent, nauwelijks tijd hebt, of dagelijks heftig overprikkeld raakt is dat geen belemmering. Zo ben ik ook begonnen. Het gaat om jouw intentie, jouw verlangen, en jouw bereidheid. Als je all in bent, gaat alles voor je veranderen, hoe je omstandigheden ook zijn. Ik neem je stap voor stap mee en laat je zien hoe het werkt.

Laat je gewoon meenemen

Kijk wat er lukt, en laat de rest liggen tot je er aan toe bent. Het is één grote puzzel waarvan je telkens een stukje legt. De volgorde maakt niet uit, het gaat erom dat je ontdekt wat er op de puzzel staat. Dat je een gevoel, een innerlijk weten krijgt van hoe het zit.

De puzzel hoeft ook niet af. Sterker nog, hij komt nooit af. Ook ik ben nog niet klaar. Ik weet niet alles en begrijp niet alles. Maar op een dag is het genoeg en hoeft je niet meer te puzzelen om verder te komen. Dat is het punt waarop je mij niet meer nodig hebt.

Als je aan de Wake Up Call begint, zorg dan voor een mooi schrift of een speciaal dagboek. Dompel jezelf helemaal onder en geniet van de reis. Want waar niets zeker is, is alles mogelijk ✨

Nadenkertje: Beperking of verruiming?
– Al die details die je ziet
– Je gevoelige zintuigen
– Het waarnemen en voelen van energieën
– De intense beleving
– De diepe gedachten
– Je talent voor analytisch denken
– En je grote onderscheidingsvermogen waardoor je dingen zo objectief kunt zien
✨👌😉💖