Selecteer een pagina

đŸ”Ĩ Van autisme naar totale bevrijding đŸ”Ĩ

Hoe zou het zijn om je nooit meer beperkt te voelen?
Om te weten dat er alleen maar mogelijkheden zijn en kansen?
Om te snappen hoe het werkt – niet een beetje, nee helemaal!
​
De Wake Up Call maakt je wakker voor een oneindig ruime werkelijkheid achter je autisme.
Het is namelijk niet wat het lijkt. En ergens weet je dat, anders was je hier niet 😉
Als je durft, en als je verlangt om verder te kijken dan de beperking, dan zit je hier goed.

Deze cursus is een Wake Up Call

Jij bent mÊÊr dan je brein. Op een diepere laag draait alles om bewustzijn. En werken dingen heel anders dan je gewend bent en dan je tot nu toe geloofd hebt. Niets is namelijk wat het lijkt, en niets staat op zichzelf. Dat heb ik de afgelopen jaren ook ontdekt. Ik ben gaan zien hoe de dingen echt werken en ben dit op mijn eigen leven gaan toepassen. En met succes 😊
​
Het is niets zweverigs, het is allemaal verklaarbaar en bovendien: het werkt! Dat anderen er niks van begrijpen is ook logisch: we zitten nu eenmaal op een andere frequentie. Daarom werken dingen voor ons totaal anders dan wat als normaal wordt gezien.
​
Als je niet begrijpt hoe het zit is dat niet erg. Ook als je uitgeput bent, nauwelijks tijd hebt, of dagelijks heftig overprikkeld raakt is dat geen belemmering. Zo ben ik ook begonnen. Het gaat om jouw intentie, jouw verlangen, en jouw bereidheid. Als je all in bent, gaat alles voor je veranderen, hoe je omstandigheden ook zijn. Ik neem je stap voor stap mee en laat je zien hoe het werkt.

Laat je gewoon meenemen

Kijk wat er lukt, en laat de rest liggen tot je er aan toe bent. Het is ÊÊn grote puzzel waarvan je telkens een stukje legt. De volgorde maakt niet uit, op een gegeven moment komt het punt dat je het totaalplaatje gaat zien. Dat je een gevoel, een innerlijk weten krijgt van hoe het zit.
​
De puzzel hoeft ook niet af. Sterker nog, hij komt nooit af. Ook ik ben nog niet klaar. Ik weet niet alles en begrijp niet alles. Maar op een dag is het genoeg en hoeft je niet meer te puzzelen om verder te komen. Dat is het punt waarop je mij niet meer nodig hebt.
​
Als je aan de Wake Up Call begint, zorg dan voor een mooi schrift of een speciaal dagboek. Dompel jezelf helemaal onder en geniet van de reis. Want waar niets zeker is, is alles mogelijk 🙌

Nadenkertje: Beperking of verruiming?
– Al die details die je ziet
– Je gevoelige zintuigen
– Het waarnemen en voelen van energieÃĢn
– De intense beleving
– De diepe gedachten
– Je talent voor analytisch denken
– En je grote onderscheidingsvermogen waardoor je dingen zo objectief kunt zien
✨👌😉💖